Ga naar de inhoud

Vrienden

Heeft u dromen? Een keer in het theater staan, de rol spelen van je leven? Kent u misschien iemand die een boek wil schrijven of een filmscript, een prachtige expositie wil inrichten op een mooie plek? Bij de stichting Talprodukties doen we er alles aan om mooie, creatieve producties op het gebied van kunst en cultuur van de grond te krijgen en te begeleiden. Zo proberen we samen dromen te creëren.

Kleine plannen

Waar het creëren van dromen vaak op vast loopt, is geld. Een klein startkapitaal om aan de gang te gaan, geld om een eerste opzet te maken, een klein bedrag om een pilot te draaien. Het gaat ons niet om de Grote Ideeën, maar om de kleine plannen die meer verdienen dan een klein bereik.

Anbi

We willen u vragen of u ons wilt helpen kleine dromen te realiseren. Dat kunt u doen door lid te worden van de Vrienden van Tal. U doneert jaarlijks een minimumbijdrage die u voordelig van de belasting kunt aftrekken omdat we de Anbi-status hebben. Het geld komt direct ten goede aan de projecten die we willen realiseren. Vrienden van Tal krijgen tweemaal per jaar een digitale nieuwsbrief met wetenswaardigheden. Voortijdige informatie op voorstellingen of andere door Tal georganiseerde kunstactiviteiten.

Aanmelden

Download het formulier, vul het in en mail of stuur het naar onze penningmeester: greta@talprodukties.nl